HIJALURONSKI FILERI I BOTOKS - ESTETSKA MEDICINA

Hijaluron usne-Povećavanje i popunjavnje usana

Povećanje usana i korigovanje njihovog oblika može u velikoj meri da popravi celokupan izgled lica. Upravo je to razlog što je povećanje usana već decenijama tema koja izuzetno interesuje lepši pol. Danas se povećanje usana i njihovo korigovanje može obaviti na brz, bezbolan, a estetski učinkovit način. U pitanju su hijaluronski fileri.

Povećanje usana (hijaluron usne) uz pomoć hijaluronskih filera daje rezultate koji su momentalno vidljivi.

Hijaluronski filer je veoma pogodan za usne, jer se uz pomoć njih na lep način mogu popraviti njihov oblik i veličina.Šta su hijaluronski fileri?

Hijaluronski fileri za usne predstavljaju hijauronsku kiselinu u formi gela, koji se ubrizgava u usne. Velika prednost hijaluronskih filera je u tome što su oni napravljani od potpuno prirodne materije koja je sastavni deo ljudskog organizma, pa alergijske reakcije skoro i da ne postoje. Hijaluronski fileri za usne nam omogućavaju:

 • Povećavanje usana
 • Isticanje kontura usana (Popunjavanje usana)
 • Podizanje uglova usana
 • Korigovanje oblika usana

Zakažite pregled

Hijaluron usne – cena

Cena tretmana povećanja ili popunjavanja usana hijaluronskim filerima zavisi od količine gela koji se ubrizgava. Kada su u pitanju hijaluron usne cena je 200 € ( u dinarskoj protivvrednosti ) po 1ml kubon.

Aplikovanje hijaluronskih filera u usne 2,5 ml-Pre
Aplikovanje hijaluronskih filera u usne 2,5 ml-Pre


Hijaluronski fileri koje mi koristimo

U stomatološkoj ordinaciji Vuković koristimo najkvalitetnije hijaluronske filere na tržištu. Hijaluronski fileri koje koristimo su proizvod francuske proizvodje, brenda Hyaluronica, što je najkvalitetnija linija proizvoda ove vrste na tržištu.

Reč je o prvom inovativnom monofaznom gelu, koji se sastoji od kros-linkovane hijaluronske kiseline (patentirana IPN tehnologija) i prirodnog antioksidansa. Prednosti IPN tehnologije su:

 • Povećana elastičnost za dublje bore ili deblju kozu
 • Viskoznost gela pogodna za tretman, ne ostavlja neujednačene neravnine na koži
 • Lako ubrizgavanje obezbedjuje savršeno ravnanje kože.
povećavanje usana
korekcija usana

Pomenuta prožetost kros-linkovanih mreža oogućava sledeće:

 • produžava trajanje Hyaluronica u tkivu
 • savršeno raspoređivanje gela u tkivu
 • nema pomeranja proizvoda i uvek se postiže efekat glatke kože

Zakažite pregled

Uklanjanje bora uz pomoć hijaluron filera

Za uklanjanje bora i popravljanje kontura lica danas više nije neophodno podvrgavati se hirurškim intervencijama. U većini slučajeva, ovi nedostaci se sada brzo i bezbolno mogu regulisati hijaluronskim filerima. Sam tretman traje svega 10 do 15 minuta, estetski rezultati su izuzetno dobri, a iritacija i nuspojave su izuzetno retki.

Stomatološka ordinacija Vuković koristi kvalitetne hijaluronske filere, uz pomoć kojih će vaše lice ponovo dobiti mladalački izgled.

Hijaluron

Hijaluron, odnosno hijaluronska kiselina, sastavni je deo ljudskog organizma. Nalazi se najčešće u koži i veoma je značajan za njen izgled. Naime, hijaluronska kiselina vezuje veliki broj molekula vode, pa je koža zategnuta i lepa.

Proces starenja i spoljni uticaju utiču na to da se količina hijaluronske kiseline u organizmu vremenom smanjuje, što automatski utiče na izgled kože i pojavu bora – najpre na licu, a potom i na drugim delovima tela.

Hijaluronski fileri, koji su u obliku gela, omogućavaju nam da ponovo povećamo koncentraciju hijaluronske kiseline u koži, što se momentalno odražava i na izgled i konture lica. Hijaluronski fileri su potpuno prirodan proizvod, koji i inače postoji u ljudskom organizmu. Zbog toga se veoma retko događa da hijaluronski fileri izazovu alergijsku reakciju.

Neki fileri za lice koji su se ranije koristili (kolagenski) bili su životinjskog porekla, pa su i nuspojave bile mnogo češće. Međutim, hijaluronski fileri su potpuno bezbedni sa tog stanovišta.

Hijaluron za lice

Kada su u pitanju estetske intervencije na licu, hijaluronski fileri (hijaluron) se koriste za:

 • Popunjavanje nazolabijalnih bora
 • Popunjavanje marioneta
 • Popunjavanje i uvećanje jagodica
 • Popunjavanje upalih delova obraza
 • Popunjavanje glaberalne bore
 • Popunjavanje bora na čelu
 • Popunjavanje borica oko ociju (tzv. „crow feet“)
 • Popunjavanje borica iznad gornje usne („pusacke usne")
 • Popunjavanje borica ispod donje usne
 • Zatezanje vilične linije
Popunjavanje rupice na bradi - Pre
Popunjavanje rupice na bradi - Pre

Popunjavanje bora hijaluronskim filerima

Hijaluronski fileri se u obliku gela ubrizgavaju u kožu, uz pomoć izuzetno tanke igle. Na mestu uboda ne ostaju nikakvi tragovi izuzev kratkotrajnog crvenila, koje se povlači za nekoliko sati. 

Botoks-Primena botoksa na lice


Botoks u obliku medicinskog preparata je najsavremenije i najefikasnije sredstvo za uklanjanje bora u regiji čela, izmedju obrva i oko očiju, dakle prvenstveno u gornjoj trećini lica. 

Takodje botoksom se moze korigovati i tzv 'bunny smile', marionete, nazolabijalne bore, kao i bore oko usana koje su posledica mimike usana, ali je vazno znati da se bora moze popuniti kao fizički defekt na koži isklučivo hijaluronskim filerima.

Memorijski trag bore je zapravo idealno ukloniti kombinacijom Filera koji je popune i Botoksom, koji sprečava njen ponovni nastavak na mestu najizraženije mimike. Botoks svojim delovanjem blokira aktivnost mimičnih mišića lica i sprečava vraćanje starih i nastanak novih bora, na mestu najveće aktivnosti mišića. 

U gornjoj trećini lica (čelo, regija izmedju obrva i oko očiju) se preporučuje botoks, a u donje dve trećine lica preporucuje kombinacija filera i botoksa.

Botoksom se moze uspesno leciti Hiperhidroza, odnosno prekomerno znojenje u regiji pazuha.

Veoma je važan komfor u svakodnevnom životu,gde smo usled stresa i brojnih obaveza izloženi i pojačanom lučenju i radu znojnih žlezda, što zaista moze biti mučno i opterećujuće.

Veoma jednostavnom i bezbolnom intervencijom ubrizgavanja botoksa u pazušnoj regiji omogućava se potpuni komfor pacijentu,bez prekomernog znojenja i neprijatnih mirisa. 

Budite lepi, zdravi, bez bora i eliminišite mogućnost nastanka neprijatnih mirisa!!!

Botox cena

U stomatološkoj ordinaciji Vuković koristimo botox preparat najvišeg kvaliteta, brenda Allergan! Kada je u pitanju botox cena podeljena je po regijama:

 • 1 regija 150€
 • 2 regije 200€
 • 3 regije 250€

 

Glabela ukolonjena samo botoksom- Pre
Glabela ukolonjena samo botoksom- Pre

Zakažite pregled

hijaluronski fileri cena

Hijaluronski fileri – cena

Cena hijaluronskih filera u stomatološkoj ordinaciji Vuković zavisi od modela filera koji se upotrebljavaju i od količne materijala. Naši stručnjaci nakon obavljenog pregleda, a pre početka terapije, saopštavaju koji hijaluronski fileri bi bili najpogodniji za konkretan problem i kolika je njihova cena.

U stomatološkoj ordinaciji Vuković se upotrebljavaju hijaluronski fileri izuzetnog kvaliteta. Reč je o proizvodu francuske proizvodnje, tačnije o brendu Hyaluronica, što je u ovom trenutku najkvalitetnija linija proizvoda ove vrste na našem tržištu.

Inovativni monofazni gel brenda Hyaluronica sastoji se od kros-linkovane hijaluronske kiseline (patentirana IPN tehnologija) i prirodnog antioksidansa. Prednosti IPN tehnologije su:

 • Povećana elastičnost za dublje bore ili deblju kožu
 • Viskoznost gela pogodna za tretman, ne ostavlja neujednačene neravnine na koži
 • Lako ubrizgavanje obezbedjuje savršeno ravnanje kože

Pomenuta prožetost kros-linkovanih mreža omogućava sledeće:

 • produžava trajanje Hyaluronica u tkivu
 • savršeno raspoređivanje gela u tkivu
 • nema pomeranja proizvoda i uvek se postiže efekat glatke kože
botoks

Osećajte se lepo i zadovoljno nakon tretmana hijaluronskim filerima

Otklonite bore i umor sa vašeg lica i vratite mu svežinu i mladalački sjaj. U stomatološkoj ordinaciji Vuković koristimo hijaluronske filere vrhunskog kvaliteta.

Osmesi naših zadovoljnih mušterija govori sve. Više o našim uslugama pogledajte OVDE.


Pozovite i zakažite pregled

botoks lica

Hijaluronski fileri i botoks u stomatološkoj ordinaciji Vuković

hijaluronski fileri i botoks - dr marija vuković stevanov

Spec. Dr Marija Vuković Stevanov 

U stomatološkoj ordinaciji Vuković sve usluge lepote u pogledu primene hijaluronskih filera i botoksa pruža iskusan stomatolog- spec. dr Marija Vuković Stevanov.  Takođe, ovde možete da u potpunosti osvežite svoje lice uz primenu posebnog tretmana - Mezoterapija. Budite lepi i osećajte se zadovoljno i srećno nakon tretmana hiajluronskim filerima. Zato ne čekajte već danas zakažite pregled.

poziv
Zakažite pregled