STOMATOLOŠKI PREGLEDI I KONSULTACIJE

Redovan stomatološki pregled je najbolji način da sačuvate zdravlje svojih zuba. Poželjno je da na stomatološki pregled idete bar dva puta u toku godine, kako biste na vreme sprečili pojavu i razvoj bolesti zuba ili usne duplje.

Tokom stomatološkog pregleda, vaš stomatolog će pogledati stanje svakog zuba pojedinačno, ali i stanje vaših desni i usta uopšte. Dakle, stomatološki pregled je početni korak u svakoj terapiji zuba. Na osnovu pregleda stomatolog će preporučiti dalje korake za lečenje, ukoliko za to ima potrebe.

stomatološki pregledi

Stomatološki pregled i konsultacije

Koliko traje stomatološki pregled

Stomatološki pregled vam neće oduzeti više od 20 minuta. Ovo je zaista zanemarljivo vreme, kada se ima u vidu da ćete preventivnim delovanjem izbeći situaciju u kojoj bi bile neophodne zahtevnije i skuplje stomatološke usluge.

Stomatološki pregled sa pisanim izveštajem

Ukoliko Vam je potrebno, u stomatološkoj ordinaciji Vuković možete dobiti i pisani izveštaj nakon stomatološkog pregleda. Pisani izveštaj sadri dijagnozu i dalje preporuke za lečenje.

Zubi u trudnoći

Veoma je važno da na samom početku trudnoće dođete na stomatološki pregled. Ukoliko planirate trudnoću, onda stomatološki pregled obavezno obavite pre trudnoće, jer bi trebalo izbegavati anesteziju tokom prva tri meseca trudnoće. Nakon tog perioda je većina zahteva izvodiva.

Zubi u trudnoći veoma često izazivaju probleme i zato je poželjno reagovati preventivno. Razlog za kvarenje zuba u trudnoći je to što je tada u telu povećana potrošnja kalcijuma, na rast bebine koštane strukture. Neophodni kalcijum se najlakše izvlači iz depoa u maminim zubima.

Pozovite i zakažite pregled

stomatološki pregled u ordinaciji Vuković

Po čemu je stomatološka ordinacija Vuković jedinstvena u Beogradu

Potpuna posvećenost svakom pojedinačnom problemu i pacijentu, prijateljski pristup, opuštena i relaksirajuća atmosfera, strpljenje za najmlađe pacijente jeste ono što stomatološku ordinaciju Vuković izdvaja u prvom redu.  Opustite se i vi uz prijatnu atmosferu, gde ćete odmarajući čula sluha i vida zaboraviti da se nalazite kod zubara.

Pozitivan pristup i energija naših doktora  aktivno se prenosi i na pacijente, sa ciljem da od nas izađu zadovoljni  i sa savršeno blistavim osmehom. 

Stomatološke usluge koje možete obaviti kod nas:

Stomatološki pregled
Stomatološki pregled

Stomatološki pregledi i konsultacije u Stomatološkoj ordinaciji Vuković

U Stomatološkoj ordinaciji " Vuković " redovne stomatološke preglede i konsultacije rade stomatolozi, Spec. Dr Blažo Vuković i Spec. Dr Marija Vuković Stevanov. Ukažite nam poverenje i zakažite pregled.

poziv
Zakažite pregled