MEZOTERAPIJA

Šta je mezoterapija lica?

Mezoterapija ili mezoterapija lica  je bezbedna, neinvazivna metoda podmladjivanja i održavanja svežine i lepote lica, na veoma jednostavan način.

Od čega su sastavljeni mezokokteli za mezoterapiju?

Mezokokteli za mezoterapiju se sastoje od aminokiselina, vitamina i hijaluronske kiseline koji se implementiraju  u središnji sloj kože, gde kozmetički preparati poput krema i seruma ne mogu da prodru. Dakle mezoterapijski kokteli dubinski hrane kozu iznutra, popunjavaju i koriguju defekte na koži, u vidu sitnih borica, pegica, ožiljaka.


Zakažite pregled

mezoterapija

Podmladjivanje lica uz pomoć mezoterapije

Mezokokteli stimulišu produkciju kolagena u kozi jer aktiviraju celije fibroblaste koje su zaduzene za stvaranje kolagenih vlakana. Kolagen  pojačava tonus i daje potporu koži i drugim sastojcima preparata kao sto je  kroslinkovana hijaluronska kiselina. Uloga hijaluronske kiseline u preparatu je da vezuje vodu u tkivu i daje punoću i hidriranost kože sa već postojećem čvrstoćom koju obezbedjuju kolagena vlakna. Aminokiseline i vitamini obezbedjuje koži visoku moć regeneracije svih postojećih ćelija u koži, njihovo ubrzano obnavljanje i produkciju aktivnih sastojaka odgovornih za svežinu lica.


Zakažite pregled

Sinergetski efekat svih sastojaka vrhunskog preparata cytocare, koji je potpuni favorit i najnovije dostignuće svetskog tržišta mezokoktela, će apsolutno opravdati sva Vaša očekivanja!!!


Veoma je važno znati da se mezoterapijskim koktelima ne postiže efekat kao sa visokokoncentrovanim hijaluronom (popunjavanje obimnih i dubokih bora sa značajnim memorijskim tragom), već osvežavanje, hidriranje i dubinsko hranjenje koze. Krajnji cilj mezoterapije jeste osvežen, potpuno prirodan mladalački izgled, "kao da ste se naspavali" pri cemu lice nije pokriveno podlivima ili modricama, već ne postoji apsolutno nikakav trag intervencije, osim fenomenalnog rezultata.

mezoterapija lica

Osvežite vaše lice i izgledajte mlađe

Kako izgleda tretman mezo terapije 

Sam tretman mezo terapije lica podrazumeva ubrizgavanje visoko kvalitetnih mezokoktela u središnji sloj kože, izuzetno tankim iglicama koje se menjaju više puta u toku jednog tretmana, kako bi procedura bila što bezbolnija. Tretman počinje nanošenjem anesteticke kreme kako bi tretman bio što bezbolniji i uz neprestano hladjenje aktiviranim gelom. Ubodi se ostvaruju na prethodno obeleženim poljima u dogovoru sa pacijentom, od 0,5 do 1,5 cm međusobne udaljenosti. Tretman se ponavlja obično još jedan do dva puta u zavisnosti od zelja i potreba pacijenta na 7-14 dana. Nakon tretmana nema nikakvih štetnih posledica, niti hematoma ili podliva, jer priroda tretmana i koktela koji se koriste nisu invazivni. Takodje jako je važno  da ovaj tretman obavlja doktor sa znanjem iz oblasti hirurgije i obimnim iskustvom u estetskim intervencijama, kao sto je u našoj ordinaciji dr Marija Vuković Stevanov, specijalista parodontologije i oralne medicine.

Mezoterapija lica cena

Mezoterapija lica se izvodi primenom mezoterapijskih koktela. Cena mezo koktel cytocare  iznosi 120€ ( u dinarskoj protivvrednosti ). Pozovite i zakažite tretman!


mezoterapija

Mezoterapija - Tok rada

mezoterapija lica

Mezoterapija - Nakon tretmana

Saveti i predostrožnosti prilikom primene tretmana mezoterapije

Svakom pacijentu se na uvid daje neotpakovana bočica koja se koristi samo za jednog pacijenta, što je veoma važno znati, budući da je na tržištu velika količina  prilično jeftinih i nekvalitetnih mezokoktela koji apsolutno, osim što ne mogu dati željeni rezultat, mogu ostaviti štetne posledice po zdravlje Vaše kože.

Nakon tretmana održavanje higijene i nanošenje krema nastavlja se na potpuno uobičajen način kao i pre tretmana.


Pozovite i zakažite pregled


Kontraindikacije za izvodjenje mezoterapije:

-trudnice i dojilje

-pacijenti na hemioterapiji

-pacijenti sa oboljenjima krvi poput hemofilije,trombocitopenije..

-pacijenti sa autoimunim oboljenjima

-imunokompromitovani pacijenti( HIV)

Relativne kontraindikacije:

-mladji od 18 god

-pacijenti koji koriste neki oblik antikoagulantne terapije,koja se mora obustaviti 48-72h pre tretmana

Indikacije:

-Odrzavanje svežine i punoće lica

-hidrirana , elastična  i negovana koža

-otklanjanje sitnih nepravilnosti:  borica,pigmentacija, ožiljaka

-blagovremena prevencija u nastanku bora kako bi se odložio i maksimalno usporio proces starenja kože


Zakažite već danas vaš tretman sa mezoterapijskim koktelima

Kombinacija drugih terapija sa mezoterapijom lica

Mezoterapija se može kombinovati izuzetno uspešno sa ostalim tehnikama estetskih medicinskih korekcija kao što su tehnike popunjavanja bora hijaluronskim filerima ili uklanjanja bora botox preparatima gde se ostvaruju fantastični sinergetski rezultati na obostrano zadovoljstvo pacijenta i doktora!


Pozovite i zakažite pregled

mezoterapoja lica

Mezoterapija i mezoterapijski kokteli u stomatološkoj ordinaciji Vuković

mezoterapija - dr marija vuković stevanov

Spec. Dr Marija Vuković Stevanov 

U stomatološkoj ordinaciji Vuković sve usluge lepote u pogledu primene mezoterapije mezoterapijskim koktelima pruža iskusan stomatolog- spec. dr Marija Vuković Stevanov. Budite lepi i osećajte se zadovoljno i srećno nakon tretmana mezoterapije Zato ne čekajte već danas zakažite pregled.

poziv
Zakažite pregled