Lep i atraktivan izgled su postali imperativ danjašnice, kako u svetu,tako i na našim prostorima. 


08.08.2016

Na očuvanje mladalačkog izgleda utiče mnogo različitih faktora kao što su: količina sna, stres, ishrana, posao kojim se bavimo, konzumiranje cigareta, alkohola, korišćenje pojedinih lekova, hormonski disbalansi i mnogi drugi.

Kada bismo maksimalno učinili da svaki negativni faktor svedemo na minimum, a pozitivni dovedemo do maksimuma,naš izgled bi bio daleko podmladjeniji i lepši,ali sigurno da bi u tom slučaju život bio kao ravna linija bez emocija ,bez dogadjaja koji izazivaju lučenje hormona stresa i bez sitnih zadovoljstava (cigarete, nezdrave namirnice, alkohol, noćni provod).

Svaka doživljena emocija u manjoj ili većoj meri beleži trag na našoj koži, a zbirni efekat sa godinama postaje sve izraženiji u vidu bora, opuštene kože,koja je izgubila tonus i elastičnost, obraza i slepoočnica koji postaju neprivlačno udubljeni, podočnjaka, usana koje su izgubile punoću i konture.
hijaluronski fileri


Da bismo nastavili trku sa vremenom i uspešno je dobili, mi u stomatološkoj ordinaciji Vuković, smo se okrenuli najsavremenijim tehnikama i materijalima kojima za svega 15-20 minuta postižemo POTPUNO PRIRODAN MLADALAČKI IZGLED!

Sa kvalitetnim hijaluronskim filerima rezultati su zagarantovani

Korišćenjem najkvalitetnijih hijaluronskih filera na tržištu vešte ruke naših doktora će Vaše lice preoblikovati brzo i efikasno, čineći Vas mladjim za najmanje 10 godina, pri čemu nećete izgubiti sopstveni identitet. Garantujemo Vam potpuno podmladjen izgled kakav ponosno predstavljaju najveće svetske zvezde.

Hijaluronski fileri, brenda STYLAGE, su kombinacija kros-linkovane hijaluronske kiseline i antioksidansa (manitola), zahvaljajući kome je konačni rezultat tretmana prirodan. Manitol je antioksidans koji se prirodno nalazi u voću i povrću, neutrališe negativne efekte slobodnih radikala, štiteći filer od razgradnje (ubrzane resorpcije u organizmu) čime se osigurava dugoročniji efekat tretmana..

Implementacijom ovih najkvalitetnijih filera u sve vrste BORA (nazolabijalne, marionete, glabelarne, oko očiju, na čelu, tzv. pušačkih i svih ostalih koje Vam smetaju i narušavaju sklad Vašeg lica) efekat zategnute i podmladjene kože postaje vidljiv istog trenutka.

Implementacijom specijalizovanog „lips filera“ u područje USANA, Vaše usne će dobiti izgled kakav želite,od blago konturiranog,do „napućenog“ ili u celosti povećanog volumena u željenom obliku.

Sve intervencije su BEZBOLNE uz korišćenje površinskog ili lokalnog anestetika najvišeg kvaliteta.

Budite POTPUNO PRIRODNO LEPI, jer kada ste zadovoljni sobom emitujete pozitivnu energiju, koja u Vaš život donosi pozitivne ljude i dogadjaje.Savršeno PRIRODAN IZGLED Vam je na dohvat ruke, lako dostupan, bezbolan i bez ikakvih neželjenih posledica.

poziv
Zakažite pregled