Hollywood smile je naziv za najsavremeniju vrstu keramičkih kruna, koja podrazumeva bezmetalnu keramiku.

Da bi se dobio savršen , tzv. 'Holivudski osmeh' potrebno je izraditi kompletan protetski rad na podlozi od cirkonijuma, na koji se potom nanosi sloj lux keramike.

09.03.2022


Kompletan postupak izrade nadoknada (kruna) se obavlja kompjuterski, čime se garantuje apsolutna preciznost rada i perfektna adaptacija na zubne patrljke i meka tkiva usne duplje. Proces privikavanja na protetski rad, o kome pacijenti najviše brinu je sveden na minimum zahvaljujući preciznoj kompjuterskoj izradi sistemom CAD-CAM !!!

Popust na Hollywood Smile 300€

Kako Hollywood smile može da vam promeni život?

Holivudski osmeh


Ono sto izdvaja Hollywood Smile, od uobičajenog izgleda kruna izradjenih od cirkonijuma cad-cam tehnologijom, je specificna boja keramike koja se koristi. To su tzv Bleach Boje zuba, koje su dodatno izbeljene u odnosu na najsvetlije nijanse u klasičnim kljucevima boja. Takve nijanse karakteristicne su za Hollywood Smile i mogu se dobiti isključivo izradom bezmetalnih cirkonijum kruna na koje se nanosi keramika u nekoj od  bleach nijansi. Hollywood Smile nije moguce postići ni jednim preparatom za beljenje zuba!

Kako izgleda priprema za holivodski osmeh? 

Da bi pacijent mogao da dobije savršen Hollywood Smile potrebno je izvršiti preprotetsku pripremu, koja podrazumeva obezbedjivanje čvrstih i stabilnih zubnih patrljaka u dovoljnom broju da podnesu opterećenje za buduće protetske nadoknade.

Popust na Hollywood Smile 300€

Ukoliko su u pitanju parodontološki pacijenti, gde postoji odredjeni nivo resorpcije alveolarne kosti (gubitak kosti, koja se nalazi oko korena zuba i drzi ga čvrsto fiksiranim), neophodno je izvršiti prehirušku pripremu, koja podrazumeva Režanj (MWRO) operaciju sa postavljanjem veštacke kosti koja popunjava postojece defekte, stimuliše stvaranje nove kosti i na taj način učvršćuje koren postojećeg zuba u kosti, kako bi bio spreman da podnese opterećenje buduće protetske nadoknade.

Ukoliko postoji gubitak zuba, veći nego što preostali zubi mogu da nadomeste, kao nosači protestkih nadoknada, potrebno je dodatno ih podržati postavljanjem implantata. Potrebno je da postoji toliko nosača  pravilno rasporedjenih, koliko je neophodno da prihvate pritisak protetske nadoknade prilikom žvakanja i adekvatno ga prenesu na kost.

Ukoliko zubni implant ne moze da se postavi, potrebno je obezbediti preimplantološku pripremu, kao što je operacija podizanja sinusa, augmentacija grebena, postavljanje veštačke kosti,da bi se stvorili uslovi za postavljanje implanta, a posledično i perfektan Hollywood Smile!!!

Dakle da bi pacijent bio zadovoljan finalnim rezultatom blistavo belih zuba, neophodno je postaviti tačnu dijagnozu i napraviti precizan plan terapije.

VREME potrebno za izradu protetskih nadoknada (koje ne uključuje prehirušku pripremu) je 7-10 dana, sa svim ukljucenim probama

U našoj stomatološkoj ordinaciji Vuković možete odraditi i ALL ON 4 I ALL ON 6 rad u kombinaciji sa Hollywood smil-om i rešiti se potpune bezubosti.

Holivudski osmeh - pre
 Holivudski osmeh - posle


Popust na Hollywood Smile 300€


Postignite blistav i savršen osmeh uz pomoć stomatološke ordinacije Vuković


Postanite vlasnik SAVRŠENOG HOLLYWOOD SMILE U NAJKRAĆEM ROKU!!!

Sve navedene intervencije pripreme kao i same protetske restauracije rade se vrlo uspesno,dugi niz godina u STOMATOLOŠKOJ ORDINACIJI VUKOVIĆ!!!

Pogledajte kako se osmeh menja život! Zavirite u naš najnoviji video klip i vidite zašto su naši pacijenti oduševljeni rezultatima u ordinaciji Vuković.

Vaš osmeh je naša briga.



Hollywood smile - Savršen osmeh u stomatološkoj ordinaciji Vuković

U stomatološkoj ordinaciji Vuković nudimo kvalitetno rešenje bezubosti uz pomoć Hollywood smile. 
Sam postupak sprovode vrhunski stomatolozi- spec. dr Blažo Vuković i spec. dr Marija Vuković. Za sve dodatne informacije o izubnim implantatima i ugradnji možete lično da nas posetite ili zakažete pregled
Više o našim radovima i uslugama iz implantologije pogledajte OVDE.
poziv
Zakažite pregled