PO ČEMU JE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA VUKOVIĆ JEDINSTVENA U BEOGRADU

1. "FRIENDLY RELATION"

stomatoloska ordinacija vukovic beograd
Bez uobičajeno nadmenog i sujetnog stava doktora, već prijateljskog odnosa prema pacijentu, u neposrednom razgovoru zajednički donosimo odluke.


2. OSMEH


Kombinacija stomatološkog i antiejdžing tretmana hijaluronskim filerima rezultiraće savršeno blistavim osmehom i podmlađenim licem

 

3. ATMOSFERA

 

Opuštajuća, uz prijatnu muziku, u relaksirajućem ambijentu, gde ćete odmarajući čula sluha i vida zaboraviti da se nalazite kod zubara i uz nenametljiv, a koristan savet naći rešenje za svaki problem. Pozitivan pristup, energija i kreativno rešenje naših doktora aktivno se prenosi i na pacijente, sa ciljem da od nas izađu potpuno zadovoljni.


4. STRPLJENJE


To se naročito odnosi na naše najmlađe pacijente, gde je izuzetno bitan pristup i razgovor kojim pridobijamo poverenje najmlađih, a to je najbitnije za dalju uspešnu saradnju i zadovoljstvo kako dece tako i roditelja.


5. PARKING


Izuzetna pogodnost, jer ćete kod nas uvek sa lakoćom pronaći mesto za parkiranje, izvan bilo koje zone, i bez nervoze i dodatnog stresa, usredsrediti se na stomatološku intervenciju.