Stomatološka ordinacija Vuković, Beograd

Stomatološka ordinacija Vuković, osnovana 1987. godine, svojom višedecenijskom tradicijom i stažom uslužila je više hiljada zadovoljnih pacijenata. U potpunosti renovirana, po najvišim estetskim standardima, u prijatnom i opuštajućem ambijentu, čeka vas naš stručni tim doktora.

 

Idući u korak sa najnovijim dostignucima tehnologije i estetike, a držeci se osnovnih Hipokratovskih postulata, izlazimo u susret svakom pacijentu na najadekvatniji način. Osnovni motiv našg stručnog tima je "Lečiti svakog pacijenta kao sebe", dakle potpuna posvećenost svakom pojedinačnom problemu i nakon temeljne analize, sprovođenje odgovarajuće terapije po najvišim standardima i materijalima najvišeg stepena kvaliteta, čime se posebno ponosimo.

strucni tim stomatoloske ordinacije vukovic iz beograda

Takođe, u našoj ordinaciji postoji antiejdžing hijaluron centar, koji se bavi estetskim problemima i, u savršenoj simbiozi sa stomatološkim intervencijama, dovodi do idealnih estetsko funkcionalnih rezultata.

 

Dakle iz naše ordinacije izaćićete bez bola, potpuno zadovoljni i lepi, jer na jednom mestu rešavate sve vaše probleme.

 

Stručni tim


Spec. ortodont Dr Blažo Vuković

 

Na Stomatološkom fakultetu u Beogradu diplomirao 1974, specijalizirao ortopediju vilica i dečju preventivnu stomatologiju na Stomatoloskom fakultetu u Beogradu 1979.

 

Dr stomatologije Marija Vuković Stevanov

 

Na Stomatološkom fakultetu u Beogradu diplomirala 2006. 

 

U stomatološkoj ordinaciji Vuković dobićete, potpuno besplatno, odgovore na sva Vaša pitanja, analizu i plan terapije. Cena se saopštava uvek unapred, dakle pre početka terapije. Naročito insistiramo na interaktivnom odnosu doktor - pacijent, jer smatramo da je to jedini način za oslobađanje od straha, kao i potpuno relaksirajući osećaj pacijenta tokom intervencije.

 

Na raspolaganju smo svim našim pacijentima 24 casa, 7 dana u nedelji, što daje dodatnu sigurnost našim pacijentima. Tu smo da izađemo u susret svim Vašim zahtevima na najadekvatniji način i rešimo svaki Vaš problem na najbezbolniji način.