Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba izvodimo potpuno bezbolno, u samo jednoj seansi, koristeći najsavremenije preparate. Izbeljivanje zuba ima dvostruki efekat:

 

  • Estetski efekat
  • Zaštita zuba od karijesa

izbeljivanje zuba - stomatoloska ordinacija vukovic beograd


Iako je izbeljivanje zuba pre svega estetska intervencija, ono ima i značajan uticaj na očuvanje zdravlja zuba. Preparati za izbelivanje zuba koje koristimo u stomatološkoj ordinaciji Vuković obogaćeni su mineralima koji štite zube od karijesa i sprečavaju skupljanje pigmenata iz hrane na površini zuba.

 

Kako se radi izbeljivanje zuba

 

Za savršeno blistav i zdrav osmeh potrebno je svega 90 minuta. Sam postupak izbeljivanja zuba može se podeliti u nekoliko koraka:

 

  • Ultrazvučno uklanjanje kamenca
  • Poliranje zuba
  • Nanošenje zaštite za desni
  • Prosvetljavanje laserskim lampama za izbeljivanje
  • Uklanjanje gela


Pripremanje zuba za izbeljivanje u stomatološkoj ordinaciji Vuković radi se uz pomoć specijalnih kvalitetnih pasti, a zatim se nanosi zaštita za gingvu, kako izbeljivač ne bi mogao da prodre do nje. Efekat gela za izbeljivanje se pojačava povremenim prosvetljavanjem laserskim lampama za izbelivanje zuba. Kada se gel ukloni, ostaju savršeno beli zubi, u nijansi koju je pacijent sam izabrao.

 

Beljenje zuba za sve

 

Tretman izbelivanja zuba pogodan je za sve uzraste i za sve one koji žele blistav osmeh. Beljenje zuba se preporučuje i nakon skidanja fiksnog ortodontskog aparata. Dokazano je da savršeno beli zubi i „holivudski osmeh“ utiču na povećanje samopouzdanja kod ljudi.

U stomatološkoj ordinaciji Vuković u Beogradu svoj savršeni osmeh možete da dobijete nakon samo jedne posete i to potpuno bezbolno, a rezultati tretmana će vas oduševiti. Za sva dodatna pitanja o samom postupku ili ceni izbeljivanja zuba, budite slobodni da nas kontaktirate.

Pozovite nas i zakažite svoj tretman.

 

+381 11 24 62 040